Verzekeringsadvies

BusinessCare & Insurance adviseert en bemiddelt in (zakelijke) verzekeringen.
Wij kunnen voor u onderhandelen met verzekeraars voor een specifieke verzekering, maar de eerlijkheid gebied ons te zeggen dat u zichzelf dan tekort doet.

Jarenlange praktijkervaring heeft ons geleerd dat uw belangen beter gewaarborgd worden, als wij voor u een totaalpropositie uitwerken. Bij een schade blijkt immers dat er meestal een duidelijke relatie bestaat tussen verschillende (verzekerde) bedrijfsrisico’s.
Zo wordt bij een brand, niet alleen de verzekering van het gebouw geraakt, maar vaak ook de inventaris- en goederen- en bedrijfsschadeverzekering.
Bij een ernstig bedrijfsongeval van uw werknemer met de auto is niet alleen de autoverzekeraar betrokken, maar bijvoorbeeld ook uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeraar, uw ongevallenverzekeraar, uw ziekengeldverzekeraar, uw WGA-hiaatverzekeraar en uw WEGAS-verzekeraar.

Er komt dan veel werk op u af.
U krijgt te maken met verschillende experts, contra-experts en andere deskundigen. Bovendien is het nog maar de vraag of de diverse - separaat gesloten - verzekeringen goed op elkaar zijn afgestemd. Helaas blijkt dat bij een schade lang niet altijd het geval te zijn en dat kan vervelende consequenties hebben.

Dat zijn precies de redenen dat wij er de voorkeur aan geven dat  u BusinessCare & Insurance aanstelt al uw totaaladviseur. We nemen het voortouw en daarmee werk uit uw handen en last but not least:
U kunt er van op aan, dat uw verzekeringsportefeuille op orde is, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.